Catering Solna

Thailändsk catering och underhållning •

Om oss

Asiatisk catering och underhållning

Bee’S Asian Catering AB grundades 1997 av Mannereth ”Bee” Cholpitak Ekman med uppdraget att sprida och visa upp thailändska traditioner och matlagning. Vi arbetar endast med råvaror av högsta kvalitet och levererar till både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Personal i traditionella dräkter kan erhållas och vi kan erbjuda underhållning som traditionell thaidans och thaiboxning. Vi öppnade vår första restaurang Bee’s Thaifood 2004 i Solna och har sedan dess framgångsrikt expanderat till fyra restauranger i Stockholmsområdet.

Catering fest

Från Thailand till dig

Bee’S Asian Catering AB har som mål att återskapa känslan och smakerna från Thailands gator och nattmarknader. Vår personal är invandrare från Thailand med grundlig erfarenhet i det asiatiska köket och har även undervisat i thailändsk matlagning här i Sverige. För att garantera en autentisk erfarenhet så importerar vi så många råvaror och regionspecifika grönsaker vi kan från Thailand och närliggande asiatiska länder.

Autentisk Thailändsk catering

Thailändsk mat fungerar bäst som buffé och för att göra ditt liv enklare så erbjuder vi tre menyförslag, samt lite smått och gott, som går att kombinera på olika sätt. Givetvis kan ni även komponera en egen meny efter önskemål.

Vid tillfället så dukar vi upp rätterna snyggt så att ni kan fokusera på era gäster utan stress.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett cateringföretag i Solna som kan erbjuda goda bufféer och underhållning för din tillställning.

  Adress
  Johan Olof Wallins väg 5
  17164 Solna

  Telefon
  08-446 80 545

  E-post
  offert@cateringsolna.nu

  Orgnr
  556581-9488

OM OSS

När du söker efter ett cateringföretag i Solna som kan erbjuda goda bufféer och underhållning för din tillställning.

Cateringsolna.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Bee'S Asian Catering AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Johan Olof Wallins väg 5
17164 Solna

08-446 80 545

offert@cateringsolna.nu

Orgnr:
556581-9488