Catering Solna

Thailändsk catering och underhållning •

Catering fest

Om ni vill ordna en catering fest finns vi tillgängliga och kan sköta allt från planering till genomförande. Oberoende av vilken slags fest ni skall ordna så kan vi erbjuda en lämplig meny, oftast i form av en buffé så att gästerna själva kan välja vad de vill äta. Vi erbjuder både färdiga menypaket och möjligheten att själva anpassa maten som skall serveras efter era önskemål. Genom att anlita oss på Catering Solna behöver ni inte själva ta hand om något som har med maten och dess servering att göra!

Catering för bröllop och fest i enlighet med era önskemål

Vi hjälper er med catering för fest i Stockholm och tar hand om både litet och stort. När vi har kommit överens om en passande meny tillverkar vi all mat samma dag så att den skall vara varm och fräsch när den levereras till lokalen. Väl på plats tar vår personal hand om att lägga upp den på serveringsfat på ett snyggt sätt och under serveringen är vi tillgängliga hela tiden och fyller på de rätter som behövs. Om ni anlitar oss för catering i Solna tar vi även hand om att städa undan efter att serveringen är slut.

Anlita oss för er catering fest i Solna

När vi tar hand om catering i Solna arbetar vi för att avlasta er som arrangörer i så hög grad som bara möjligt.

 • Vi tillreder den matmeny ni önskar
 • Vi levererar maten, dukar upp den och tar hand om servering
 • Efter avslutad middag eller lunch städar vi efter oss

Vi ger ett bra pris för catering i Solna

Välkomna att kontakta oss om ni vill ordna en catering fest i Solna och är intresserade av oss. Vi erbjuder en catering meny som är hämtad ur den thailändska kulturen och kan i samband med arbetet även bjuda på underhållning i traditionella dräkter. Innan ni bokar in oss vill vi att ni skall veta vad våra tjänster kostar och därför är vi noga med att skicka ett prisförslag på förfrågan. Det kostar ingenting att begära ett kostnadsförslag och ni förbinder er inte till att anlita oss genom att ta emot det.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett cateringföretag i Solna som kan erbjuda goda bufféer och underhållning för din tillställning.

  Adress
  Solna

  Telefon

  E-post
  offert@cateringsolna.nu

  Orgnr
  123456-7890

OM OSS

När du söker efter ett cateringföretag i Solna som kan erbjuda goda bufféer och underhållning för din tillställning.

Cateringsolna.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Catering Solna kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Solna

offert@cateringsolna.nu

Orgnr:
123456-7890