Catering Solna

Thailändsk catering och underhållning •

Catering meny

Varmt välkommen till oss på Catering Solna när du behöver hjälp att skapa en tilltalande och god catering meny för din nästa tillställning eller fest. Vårt företag inriktar sig på den goda och hälsosamma maten från Thailand och samtliga i personalen har en gedigen utbildning inom thailändsk matlagning. I dagsläget erbjuder vi tre olika menyer och vi hoppas och tror att någon av dem kommer falla dig i smaken. Oavsett vilken meny du väljer ingår exempelvis alltid serveringsfat, värmekärl och uppdukning i priset.

Catering meny i Stockholm med smak av Asien

Imponera med en välsmakande och fin uppdukad catering buffé på ditt nästa företagsevent, fest eller tillställning. Vi erbjuder catering i Solna utanför Stockholm till både privatpersoner och företag. Du har möjlighet att välja på tre olika menyer, allt från en liten mindre med färre antal rätter till den största med många maträtter. Det finns även gott om val för vegetarianen. Rätterna som ingår i meny nummer två är speciella på så sätt att inspirationen är hämtad från hela världen. Här kan du exempelvis njuta av kycklingspett från Singapore, sushi från Japan och ostbricka med frukt från Frankrike.

Catering fest

Inspirerande och välsmakande catering meny i Solna

Vi skapar en välkomponerad meny med smaker från hela världen när du är i behov av catering i Solna.

 • Välj mellan tre olika menyer
 • De flesta rätter har inspiration från Thailand men även andra länders kök förekommer
 • Vi har flera val för vegetarianer

En smakrik catering meny till ett lågt pris

Vi hoppas att du vill prova någon av våra välsmakande menyer nästa gång du är i behov av en catering meny i Solna med omnejd. Vi tillämpar ett lågt pris för catering och anger priset per portion. Meny nummer ett med färre antal rätter är det billigaste valet och rätterna består av en härlig thaibuffé. Just buffé blir också ett mer avslappnat sätt att umgås än att duka upp och servera vid bord. Därför lämpar den sig också väl för barn. I samtliga menyer ingår en läskande fruktbricka eller ostbricka som passar bra att avsluta måltiden med.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett cateringföretag i Solna som kan erbjuda goda bufféer och underhållning för din tillställning.

  Adress
  Solna

  Telefon

  E-post
  offert@cateringsolna.nu

  Orgnr
  123456-7890

OM OSS

När du söker efter ett cateringföretag i Solna som kan erbjuda goda bufféer och underhållning för din tillställning.

Cateringsolna.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Catering Solna kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Solna

offert@cateringsolna.nu

Orgnr:
123456-7890